NIEUW Bio Peel Strong

Nieuw: Bio Peel Gel Strong!

De Bio Peel behandeling kan nu in 3 verschillende intensiteiten gegeven worden. Sensitive ( voor de gevoelige huid ), Normal ( voor de huid die meer kan hebben en of al aan de Bio Peel gewend is ) en nu ook de Strong ( voor de huid die al heel goed op de Normal reageert en een nog intensievere behandeling wilt hebben )

Wat maakt de Bio Peel Gel Strong anders dan de Bio Peel Gel Normal?
De Bio Peel Gel Strong is krachtiger dan de Bio Peel Gel Normal. De Bio Peel Gel Strong geeft meer verweking en verwijdert meer lagen dode huidcellen. De gel bevat onder andere salicylzuur (om de hoornlaag extra te verweken), lactic acid (vochtbinder om uitdroging tijdens de behandeling tegen te gaan), citric acid (werkt verhelderend op hyperpigmentatie en is een sterke antioxidant) en tea tree oil. De toegevoegde fruitzuren zijn verwerkt in de gel in een laag percentage en in een gebufferde vorm, waardoor ze niet geneutraliseerd hoeven te worden. Tevens mag de Bio Peel Gel Strong tijdens de zomerperiode gebruikt worden. Door de toevoeging van tea tree oil heeft de Bio Peel Gel Strong een heerlijke geur, deze komt bij het aanmaken van de Bio Peel naar boven.

De Bio Peel Gel Strong is een aanvulling op de Bio Peel Gel Sensitive en de Bio Peel Gel Normal, het is dus geen vervanging. Door de introductie van de Bio Peel Gel Strong, bieden we nu diverse gradaties gels aan voor verschillende huidtypen. Ook in de Bio Peel Gel Strong maken wij géén gebruik van waterstofperoxide.