Ervaringen

Heerlijk ontspannen

Heerlijk ontspannen en relaxed. Ik ging met een goed gevoel naar huis

Lisette Helwig
10-03-2020
Nog aan het nagenieten

Het was de eerste keer dat ik in de lotusbeautysalon behandeld ben , En zit thuis nog na te genieten. Dit was een verwen moment, een beleving alles was er op gericht om er een zorgvuldige behandeling van te maken en zeker een moment van relaxen. Ook de uitleg over de huid en de mooie producten kregen aandacht. De nieuwe salon straalt dit alles ook zeker uit. Mijn complimenten!

Nora Muller
15-02-2020
Tot de volgende keer!

Maryse heeft van 1 maart haar deuren geopend van haar nieuwe salon. Het is een prachtige salon en heb er een heerlijke behandeling gehad. Tot de volgende keer Maryse!

Monique Schaap Tibbert
03-03-2020
Fijn

Fijne knusse ruimte en Maryse werkt netjes. Mijn wenkbrauwen zijn mooi geverfd.

Sophia Visser
15-05-2020
Maryse houdt rekening met alle wensen die je hebt

Al een aantal keer bij Lotus beautycare geweest. Het is echt voor mij een moment van ontspanning. Maryse houdt rekening met alle wensen die je hebt en zorgt ervoor dat je heel ontspannen de deur weer uitgaat. De producten van Comfortzone zijn echt heerlijk! Ik kan me nu al verheugen op de volgende behandeling.

Tessa Crama
03-09-2020
Door het welkomstritueel lig je direct ontspannen in de stoel

Je waant jezelf even in een heel ontspannen en relaxte sfeer. Door het welkomstritueel lig je direct ontspannen in de stoel. Alle producten worden masserend aangebracht, voelen fijn aan en maken mijn huid zijdezacht. Dit alles in combinatie met een prachtige salon, fijne achtergrondmuziek en een professionele behandeling, maakt het een heerlijke beleving.

Nardy
25-08-2020
Mijn wenkbrauwen zijn heel netjes geharst

De kennismakingsbehandeling bij Lotus Beauty & Care was heerlijk! Heel fijn om tot rust te komen met het welkomstritueel, waarna mijn gezicht op en top verzorgd werd. Mijn wenkbrauwen zijn heel netjes geharst en geverfd, daar ben ik superblij mee. Mijn huid voelde weer gevoed en gezond aan. Zeker voor herhaling vatbaar.

Eveline Broekhuizen
06-06-20
Ontspannen sfeer

Ontspannen sfeer en Maryse is een hele gezellige lieve vrouw bij wie je je meteen op je gemak voelt. Ze werkt met een mooi merk en De producten die ze gebruikt ruiken heerlijk. Kortom een echte aanrader.

Kimm Dop-Blaauw
17-06-20
Glowing skin is always in